Her kan du finde svar på ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Hvilken type bygninger kan metoden beyttes i?

Vores metoder kan benyttes på alle typer bygninger og lokaler. Vi har bl.a. udført arbejder på beboelsesejendomme, hospitaler, plejehjem, erhvervslokaler, industrier og fredede ejendomme.


Hvilke rørdimensioner kan coates?

Vores robotter kan arbejde i alle standard rør-størrelser. Hvis du er i tvivl om jeres rørdimensioner kan coates er du velkommen til at kontakte os på mail (info@nat-as,dk) eller telefon (44 92 17 68)


Hvad vil det sige at coate faldstammer?

Traditionelt er rørledningssystemer blevet renoveret, ved at rør og ledninger er blevet udskiftet med ny. Med coating kan gamle rør fornys, uden at de eksisterende rør fjernes. Coating involvere at eksisterende rør renses indvendig med hedevand og mekanisk rensning, efterfølgende påføres coatingen. N.A.T’s coating er et fleksibelt, holdbart produkt, der er egnet til de forhold som belægningen udsættes for i faldstammer og afløb.

Adgang til afløbssystemet sker altid fra øverste etage hvor spuleslangen føres ned til renselem i gadeplan/kloak. Nordisk Afløbs Teknik A/S har speciale i afrensning af køkken- og toiletfaldstammer med en rensningsprocent på mere end 90%.


Hvor længe holder rørene efter coating?

Med coating forlænges levetiden på de gamle rør med omkring 50 år, hvilket svare til den forventede levetid på en ny faldstamme. Vi giver 10 års garanti.