Vores historie


Nordisk Afløbs Teknik A/S (N.A.T) blev etableret i 2003 af Breil Gruppen. I november 2005 overtog N.A.T. alle aktiviteter i Jysk Faldstammerensning ApS. Ved at integrere de to firmaer kan N.A.T i dag betjene kunder i hele Danmark. Vores hovedkontor ligger på Amager og derfra betjener vi kunder i københavnsområdet og på Sjælland.

Vi udføre hovedsageligt rens og coating af faldstammer i etageejendomme. Takket være visionære grundlæggere og dygtige medarbejdere, har N.A.T. udviklet sig til et af Skandinaviens førende firmaer inden for faldstammerenovering. En position der både forpligter og holder os innovative.

Vi har igennem årene opbygget en kundekreds der primært består af erhvervsvirksomheder, boligselskaber og private ejerboligforeninger. Vi er kendt for lange og produktive samarbejdsrelationer med de bedste rådgivere

 

Målsætning/Mission


N.A.T udfører faldstammerenovering i alle typer bygninger og lokaler. Vores mål er at skabe værdi for vores kunder ved at levere bæredygtige og økonomiske løsninger, af høj kvalitet. Vi ønsker at være kendt for at være nytænkende og som en eftertragtet arbejdsplads.

 

Vision


  • At være den foretrukne samarbejdspartner for beboelsesejendomme, offentlige institutioner, erhvervsejendomme og industrivirksomheder der ønsker at renovere deres faldstammer.
  • Vi vil være kendt for at tage udgangspunkt i kundens behov og at overstige kundens forventninger.
  • Forudsætningen for at levere en høj kvalitet er de rette medarbejdere. N.A.T vil være en attraktiv, skabende og lærende arbejdsplads for medarbejderne.
  • Samarbejdspartnere og rådgivere oplever N.A.T som en god partner der tager ansvar og løser opgaven, også når der skal tænkes ud af boksen.

 

Værdier


  • Kunden i fokus. Vi sætter kunden i fokus i alt hvad vi foretager os. Vi er løsningsorienterede og ærlige. N.A.T skal være det trygge valg og vi bestræber os på at overstige kundernes forventninger.
  • Innovation. Vi er innovative og på forkant, vi afprøver nye løsninger og nye måder at gøre tingene på. Vi har en solid viden og videreudvikler konstant vores metode. Vi bruger mange ressourcer på videreudvikle vores metoder.
  • Kvalitet. Vi tager ansvar og går aldrig på kompromis med kvaliteten. Med os får du en fagligt stærkt leverandør, der står klar med professionel sparring.

Præsentationer

NAT

Energieffektivisering

Artikler

Gummihud i faldstammer, Byggeteknik, 2004

Gummihud i faldstammer giver dem længere liv, Ingeniøren, 2004