Coating af gulve


Med N.A.T. coating dannes en ny overflade på dit gulv. Derfor er det coatingen der slides i stedet for dit gulv. Coatingen skaber samtidig et gulv med en mere rengøringsvenlig og slidstærk overflade, som beskytter det mange år fremover. Coatingen er vandtæt og elastisk samt selvhelende ved mindre ridser og skader.

Line-X NAT II til gulve er specielt udviklet til stalde for at sikre der ikke kommer bakterievækst som kan forekomme i revner/sprækker samt porrehuller i betongulvet hvor bakterier kan gemme sig. Ved at coate betongulvet med vores gummihud forsegler man gulvet med en gummimembran, så bakterievæksten nedsættes væsentligt og derved mindskes risikoen for smitte. Derudover er den nye gummihud med til at forebygge ligge/skuldersår.

Arbejdet er færdigt på en dag. Først fejes for evt. støv. Herefter coates gulvet med NAT coating. Efter 2 timer er stalden klar til brug igen til den nye besætning. Coatingen er færdighærdet efter 24 timer. Hvis man ønsker bedre skrid sikring iblandes sandkorn 0.01.

Coating af betongulv i stald

Coating af betongulv 2

Coating af trægulv, den gamle ruchebane, tivoli

Tivoli (3)